zpět na seznam - Akční historické/fantasy

Assassin's Creed: Revelations Special Edition

80% ... Gamerankings
80% ... Gamespot
85% ... IGN
80% ... Games.Tiscali cz


Hodnocení uživatelů
-

Platforma: Playstation 3 (PS3)
Vydavatel: Ubisoft
Rok výroby: 2011
Žánr: Akční historické/fantasy
Dostupnost: skladem
Stav: Bazarové v pěkném stavu
Cena: 250,-









Assassin's Creed: Revelations Special Edition obsahuje Assassin's Creed: Revelations a navíc i plnou verzi prvního dílu Assassin’s Creed..
 
Assassins Creed mnozí definují jako mix Prince / Hitmana (případně Thiefa) a odehrává se v době Třetí křížové výpravy vedené Richardem Lví srdce. Hra je složena ze tří hlavních částí. Kradmé dostání se na určité místo či špehování cíle, likvidace oběti a zběsilého útěku před pronásledovateli všemi možnými cestami. Právě poslední etapa má důležitou roli, jelikož tady se nebudete schovávat ve stínech ala Splinter Cell, nýbrž musíte splynout s anonymním davem. To nebude nic snadného, protože různorodě ztvárnění obyvatelé města jsou ostražití a realisticky reagují na vaše chování nebo činy. Když jim budete něčím podezřelí, strčíte do nich zezadu (ve hrách dosud nevídaná věc, něco jako když se prodíráte dopředu na koncertě) nebo nenadále seskočíte na ulici ze střechy, rozestoupí se kolem vás, čímž alarmují stráže. Dějištěm Assassin’s Creed jsou hned tři středověké bašty - např. Jeruzalém, včetně obklopující krajiny severního i jižního království - plus pevnost vrahů coby jejich základna. Otevřený herní svět někteří odvážně přirovnávají k Grand Theft Auto. Hrdina smí vylézt na jakékoli stavení a po vzoru Prince of Persia nechybí ani skákání po zdech a provádění šílených akrobatických kousků, přičemž novinkou je třeba využití koně, abyste dosáhli na jinak nepřístupná místa.
 
Assassin’s Creed Revelations je závěrečný díl trilogie s mistrem všech asasínů Ezio Auditorem v hlavní roli. Ezio je v jeho průběhu na cestě za poznáním a zjevení. Jedná se o nebezpečnou cestu, na které se vydá do Konstantinopole, srdce Osmanské říše, kde hrozí destabilizace regionu díky rostoucí síle Templářských vojsk. Poslední kapitola v sáze Assassin´s Creed přináší revoluční gameplay, který umožní hráčům manipulovat se vzpomínkami Desmonda a Animusu a rozluštit tak tajemství své minulosti a získat náhled do budoucnosti. Ve hře se vrací i uznávaný online multiplayer z předchozího dílu. Nabídne více zkušeností, rafinovanosti, možností a více map, které umožní hráčům otestovat své dovednosti proti ostatním asasínům z celého světa.

Přidejte své hodnocení:

Přidejte své hodnocení této hry >>

Video:



zpět na seznam - Akční historické/fantasy