zpět na seznam - Ostatní

Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX Limited Edition

80% ... Gamerankings
85% ... IGN
80% ... Playstation Official Magazine UK
80% ... Play UK


Hodnocení uživatelů
-

Platforma: Playstation 3 (PS3)
Vydavatel: Square Enix
Rok výroby: 2013
Žánr: Ostatní
Dostupnost: skladem
Stav: Bazarové v pěkném stavu
Cena: 590,-

Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX je exkluzivní kompilace upravených a pro obraz ve vysokém rozlišení vylepšených her Kingdom Hearts: Final Mix a Kingdom Hearts Re: Chain of Memories, které vhodně doplňují filmečky z dílu Kingdom Hearts: 358/2 Days.
 
Kingdom Hearts je netradiční, ale výborné RPG z dílny Squaresoft, autorů skvělé série Final Fantasy. Příběh 14-ti letého chlapce Sory, jehož život se zásadně změnil poté, co jej nebezpečná bouře vymrštila z moře na ostrov. Jeho dva nejlepší kamarádi 15-ti letý chlapec Riku a 14-ti letá dívka Kairi se během bouře někam ztratili a tak Sorovi nezbývá, než se vydat na průzkum po ostrově a najít je. Během pátrání po ostrově se setká s čarodějem Donaldem a kapitánem Goofym, kteří pátrají po zmizelém králi Mickym. Tři přátelé se učí ničit nepřátelské kreatury, známé jako "Bezcitné duše" a zachraňovat ostrov. Cestou musí prokázat mnoho hrdinných činů. Čeká na vás 11 prostředí plných soubojů a skvělé grafiky. Více než 100 klasických Disney postav včetně nejoblíbenějšího Myšáka Mickeyho, psa Pluta, Goofyho, Donalda Ducka atd. Možno měnit úhel pohledu, využíváte zajímavá kouzla, učíte se orientovat se na mapě, kde jsou znázorněna nepřátelské jednotky. Kingdom Hearts: Final Mix je pak verze vydaná původně jen v Japonsku, která se tak dočkala v HD verzi své anglické premiéry. Final Mix přidal do hry další souboje s bossy, nové zbraně, příběhové animace a schopnosti, kterým se vaše postavy mohou naučit.
 
Kingdom Hearts Re: Chain of Memories je výrazně upravený Playstation 2 port hry Kingdom Hearts: Chains of Memories, která původně vyšla pro Gameboy Advance. Byl vydán jen v Japonsku a USA a teď si jej můžou užít i hráči ve zbytku světa. Děj Chain of Memories zavádí Soru a jeho přátele do království vzpomínek, ve kterém hledají své ztracené přátele. Změněn byl soubojový systém, který využívá karet různých hodnot, se kterými „přebíjíte“ karty soupeře. Díky výrazně vyššímu výkonu Playstation 2 oproti Gameboy handheldu má tato verze podstatně kvalitnější grafiku (nyní ještě vylepšenou), doplněnou o příběhové animace a řadu úrovní a nepřátel navíc.
 
Kompilaci pak doplňuje film Kingdom Hearts: 358/2 Days. Jedná se o hru, vydanou původně pro Nintendo DS. Díky využití tamních dvou displejů, přičemž jeden z nich je navíc dotykový, nešlo hru převést na ovládání na konzoli ovladačem. Protože ale autoři nechtěli příznivcům série Kingdom Hearts upřít možnost se seznámit s jejím obsahem, jako kompromis byly příběhové animace sestříhány do takřka tříhodinového filmu, jenž vám osvětlí události, ke kterým ve hře došlo.
 
Limited Edition je namísto standardního DVD obalu v pěkném 24-stranném artbooku s pevnou vazbou a papírovým návlekem.

Přidejte své hodnocení:

Přidejte své hodnocení této hry >>


zpět na seznam - Ostatní