zpět na seznam - Plošinovky a hry pro děti

Skylanders: Superchargers Starter Pack

Hodnocení uživatelů
-

Platforma: Playstation 3 (PS3)
Vydavatel: Activision
Rok výroby: 2015
Žánr: Plošinovky a hry pro děti
Dostupnost: skladem
Stav: Bazarové v pěkném stavu
Cena: 590,-











Skylanders: Superchargers je již pátým pokračováním populární série plošinovek ze světa hrdinských Skylanderů a jedná se o poslední díl série, který si můžete zahrát na Playstationu 3. Země Skylands je znovu v ohrožení! Darebný Kaos se tentokrát vytasil se svou doposud nejďábelštější zbraní - Doomstation of Ultimate Doomstruction (Zkázonos naprosté zkázy) schopnou zničit samotné nebe. Skylandeři na to odpovídají vytvořením nového speciálního týmu zvaného SuperChargers, kteří se mají Kaosovi postavit v sedačkách bleskurychlých vozítek. SuperChargers se musí postavit Kaosovi na souši, na vodě i ve vzduchu. Poprvé můžete zkoumat a procházet horským terénem, hlubokomořským prostředím a modrou oblohou Skyland jako nikdy předtím s úžasně podrobnými vozidly, z nichž mnohé mají pohyblivé části, se kterými se můžete hrát v reálném světě, a které ožijí ve hře prostřednictvím portálu. Samozřejmě vás čeká hromada soubojů s různými potvůrkami, které na vás Kaos pošle, sbírání penízků a vylepšování si vlastních hrdinů.
 
Hra potřebuje ke spuštění portál a figurky (další je možné přikupovat). Součástí Starter Packu je jak portál, tak i 3 figurky - ohnivý duch Spitfire, elfí hrdinka Super Shot Stealth Elf a vozítko Hot Streak.
 
Skylanders: SuperChargers představuje 20 nových postaviček Skylanderů a podporuje všech 300+ Skylanders figurek z předchozích her série, což umožňuje každé Skylanders postavě ovládat pozemní, námořní nebo vzdušné vozidla. K dispozici je také 20 nových vozidel, se kterými můžete hrát, a které nabízejí paletu designů a typů, jako jsou závodní auta, motocykly, lodě, tanky, vrtulníky, proudová letadla, ponorky a další.

Přidejte své hodnocení:

Přidejte své hodnocení této hry >>

Video:



zpět na seznam - Plošinovky a hry pro děti