zpět na seznam - Akční hry,kde vidíte postavu

Metal Gear Solid HD Collection

90% ... Gamerankings
90% ... IGN
85% ... Gamespot
91% ... PSX Extreme


Hodnocení uživatelů
-

Jazyk hry: angličtina
Jazyk manuálu: němčina
Platforma: Playstation 3 (PS3)
Vydavatel: Konami
Rok výroby: 2012
Žánr: Akční hry,kde vidíte postavu
Dostupnost: skladem
Stav: Bazarové v pěkném stavu
Cena: 890,-












Metal Gear Solid HD Collection obsahuje celkem 2 hry z konzole PlayStation 2 a další hru z PSP, přičemž všechny byly předělány do nejnovějšího standardu HD pro konzole stávající generace a zajišťují bonusy v podobě podpory trofejí či achievementů.
 
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty je špionážní akce, která ukazuje, že i akční hry mohou mít promyšlený příběh, který vás chytne a nepustí až do závěrečných titulků. Hlavním hrdinou je Solid Snake, jedna z vůbec nejpopulárnějších postav herního průmyslu. Hráč zažije volnost v jednání jako nikdy předtím, všechny jeho akce mají vliv na okolí a samozřejmě i na nepřátele. Nejdůležitějším prvkem je taktika, lstivé akce a promyšlené pohyby, které jsou mnohem důležitější než použití násilí. Nepřátelé reagují na každý zvuk, na změnu okolí a dokonce mohou odhalit Snakea když spatří jeho stín, navíc pokud se jim nedaří, přivolají si na vás posily. Byly také přidány nové pohyby a Snake může zpřesnit svoji střelbu za použití pohledu z vlastních očí.
 
Další hrou je rozšířená edice hry Metal Gear Solid 3: Subsistence. Díky novému a komplexně pojatému indexu kamufláže si můžete vybrat nejvhodnější maskování na obličej a další vybavení, jež vám pomůže splynout s prostředím, uniknout nepřátelským zrakům a zdárně se proplížit územím protivníka. Čeká vás napínavé a dokonale provedené dobrodružství, ať už jde o skvělou akci, plížení a ukrývání před protivníky, nádherné vizuální zpracování či o skvělý soundtrack. Zpracování, nová éra a nové prostředí posunuje dále nejen tuto sérii, ale celý žánr akčních her. Děj se odehrává v šedesátých letech, kdy světem zmítají politické nepokoje a každým okamžikem hrozí propuknout válka. Vy – coby hlavní hrdina – budete pověřeni nebezpečnou individuální misí, kde vaším úkolem je vniknout na těžce střežené nepřátelské území a nalézt tajné materiály o nebezpečných zbraních hromadného ničení. Mezi vámi a cílem však kromě dalších překážek stojí neproniknutelná džungle, jež je zpracována tak realisticky, že budete mít pocit, jako byste se na tomto místě skutečně ocitli. Oproti PS2 verzi hra neobsahuje bonusový obsah z dalších DVD, které byly součástí edice.
 
Metal Gear Solid: Peace Walker využívá oproti své PSP verzi výhody obou analogových páček. Hráči potkají množství nových postav, stejně tak jako staré přátele a protivníky, jejichž příběhy budeme mít možnost spatřit z různých úhlů pohledu. Jak je u série Metal Gear Solid obvyklé, Peace Walker vám představí řadu nebezpečných míst, kde budou hráči svědky ďábelských plánů na ovládnutí celého světa. Hráči infiltrují několik strategicky výhodných základen a splní mnohé z řady velmi rozdílných misí. A navíc potkají některé z nejúžasnějších bosů, které kdy celá série spatřila. Za hrou opět stojí Hideo Kojima, a přestože se v základu jedná o původní hratelnost, má Kojima v rukávu několik es, z nichž to úplně největší je kooperativní režim až pro 4 hráče, kdy na bojišti pracujete jako tým.

Přidejte své hodnocení:

Přidejte své hodnocení této hry >>

Video:

Pro zobrazení tohoto videa je nutné mít nainstalován Adobe Flash Player.


zpět na seznam - Akční hry,kde vidíte postavu