zpět na seznam - Závodní

Motorbike Racing Pack

Hodnocení uživatelů
-

Poznámka: Chybí manuál, jinak kompletní
Platforma: Playstation 3 (PS3)
Vydavatel: Milestone
Rok výroby: 2014
Žánr: Závodní
Dostupnost: skladem
Stav: Bazarové
Cena: 470,-













Kompilace tří závodních her s motorkami - MotoGP 13, SBK Generations a MUD: FIM Motocross World Championship.
 
Motocyklová simulace MotoGP 13 vám přináší kompletní sezónu pro rok 2013 s celou řadou vylepšení, grafickou vytříbeností a to vše smíchané s adrenalinovým zážitkem. Nový ročník se pyšní špičkovou grafikou a hráčům představí šampionát 2013 očima skutečného závodníka MotoGP. Hra nabídne hráčům možnost zažít Světový šampionát 2013, vyzkoušet si exkluzivní IRTA Test nebo se jen projet ve vybraném závodě. V nově přetvořeném režimu kariéry se hráči naplno chopí role závodníků, neboť tento režim začíná s prvním závodem sezóny a končí až s tím posledním. MotoGP 13 disponuje novým enginem, který studiu Milestone umožnil skvěle ztvárnit všechny důležité prvky, jako jsou grafika, fyzika, motorky, prostředí a zvuky. Oficiální licence MotoGP dává k dispozici oficiální obsah ze šampionátu 2013, tj. všechny jezdce, týmy, tratě a pravidla MotoGP, Moto2 a Moto3. Pravá závodní atmosféra je podpořena prvky jako reálná zvuková kulisa, fotorealistická grafika a styl televizních přenosů v menu. K dispozici budete mít také několik úrovní nastavení jezdeckých pomůcek až po čistou simulaci pro opravdové fanoušky. Výzva pro více hráčů ve formě různých herních režimů (Grand Prix, Šampionát) na rozdělené obrazovce či online nabízí nekonečné hodiny zábavy.
 
Oficiální hra FIM Superbike World Championship je zpět s nejkompletnější motocyklovou simulací, jaká byla kdy vytvořena. Prožijte poslední 4 sezóny SBK World Championship - od roku 2009 do sezóny 2012. Staňte se mistrem světa, vyzkoušejte nový režim SBK Experience a vyhrajte zcela nové závody motocyklů jednoho výrobce. Zazávodit si budete moci jako jeden z jezdců série SBK, Supersport a Superstock 1000, k dispozici vám budou nejznámější okruhy světa, v číslech to je více než 200 závodníků, 60 modelů motorek, přes 140 týmů a 17 oficiálních tratí. Vyzkoušejte si vzrušující zážitky skutečných závodů superbiků až proti 15 hráčům online.
 
MUD: FIM Motocross World Championship je jediná videohra obsahující šampionáty MX1 a MX2, stejně jako divoký Monster Energy FIM Motocross of Nations. Ve hře si zajezdíte na 14-ti různých motorkách a najdete zde 84 jezdců (včetně hvězd jako jsou Ryan Villopoto, Tony Cairoli, Chad Reed, Ryan Dungey nebo Ken Roczen) a 12 oficiálních tratí, obsahující plně deformovatelný terén. Se svým realistickým MX modelem ovládání vám MUD nabídne ultimátní a naplňující motokrosový zážitek.

Přidejte své hodnocení:

Přidejte své hodnocení této hry >>


zpět na seznam - Závodní